De NIEUWSBRIEF van januari 2015 staat online (zie de nieuwste nieuwsbrief).

Jaaroverzicht. Presentatie: Een boek over Bunsbeek! Tiense sprokkel 352: Kapel ten Poel (2). Zijsprokkel 105: Betwiste grond in Kapellen. Tiense sprokkel 353: Minnen en Katlijn. Bijdragen in Oost-Brabant.

De voorbije maand zijn de vaakst gekozen zoekwoorden vanuit Google “Tienen”, “Kempeneers” en “Bunsbeek”. De populairste artikels zijn Tiense Sprokkel 352: Kapel ten Poel (2), Zijsprokkel 105: Betwiste grond in Kapellen en Presentatie: Een boek over Bunsbeek!.

Deze website bestaat sinds oktober 2006. In januari 2009 behaalde het de kaap van 100.000 bezoekers, op 25 september 2014 die van een half miljoen!

Er worden per bezoeker gemiddeld 5 pagina’s bekeken, en gemiddeld komen er dagelijks meer dan 200 bezoekers op de website. Momenteel zijn er 184 mensen geabonneerd op de RSS nieuwsfeed, en ontvangen 382 mensen de maandelijkse nieuwsbrief in hun mailbox.

In 2014 zijn er 21 nieuwe Tiense sprokkels verschenen in de regionale krant de Publipers en op de website, en 13 zijsprokkels.

Er zijn drie nieuwe boeken van dr. fil Paul Kempeneers gepubliceerd, en drie opnieuw uitgegeven:
Aarschot historische atlas
Binkomse plaatsnamen
Bunsbeek
Gevallen Engelen
Kapellen bij Glabbeek
Meensel & Kiezegem

U kan de maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen door onderstaand formulier in te vullen.